Musikal
Musikal
Östasiatiska Museet
Östasiatiska Museet
Skogskyrkogården
Skogskyrkogården
Livrustkammaren
Livrustkammaren
Fotografiska Museet
Fotografiska Museet

Kultur

Stockholm har ett rikt kulturliv. Här finns teatrar, biografer, muséer, konstgallerier, stadsvandringar och Kungliga Operan. För att nämna några.

Vasamuseet Vasa är världens enda bevarade 1600-talsskepp och en unik konstskatt. Skeppet består till mer än 95 procent av originaldelar och är prytt med hundratals snidade skulpturer.

Fotografiska Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för modernt fotografi.

Skansen Skansen är världens äldsta friluftsmuseum och Stockholms djurpark, vackert beläget på Kungliga Djurgården med utsikt över hela Stockholm.

Kungliga slottet Ett av Europas största slott! Kungliga slottet är H.M. Konungens officiella residens med över 600 rum. Slottet är öppet för allmänheten och erbjuder inte mindre än fem museum.

Liljevalchs konsthall Liljevalchs konsthall, invigd 1916, visar svensk och internationell konst i en av Stockholms vackraste utställningsmiljöer.

Världsarvet Skogskyrkogården En plats av sällsam skönhet och poesi. Skogskyrkogården är sedan 1994 ett av UNESCO:s världsarv. Det unika landskapsrummet i förening med arkitektur och konst representerar en nordisk filosofi i synen på naturen, livet och döden.

Bio Rio Biografteatern Rio ligger vid Hornstull drivs av Folkets Hus & parker. Bio Rio är av Stockholms äldsta biografer som bredriver filmcafé, liveoperor, 3D bio med mer. Ett koncept utöver den vanliga filmupplevelsen helt enkelt.

Sök lediga rum nu
Boka rum
HotellVandrarhemSök lediga rum