Vinprovning

VINPROVNING PÅ HOTELL ZINKENSDAMM

 

VINPROVNING med fem franska viner och fem ostar

Torsdag 21/5    375kr

Under provningen får du prova 5 klassiska viner. Vi går igenom vad som är typiskt för dessa druvsorter och i olika distrikt. Vi går även igenom vad som passar till och vi provar med lite småplock till

CHAMPAGNE OCH MOUSSERANDE

Torsdag 11/6     450kr

Vi prova och känner skillnaden med Champagne, Cava, Prosecco.

 Vi provar olika stilar. Vi går igenom områden och vad som passar till dessa drycker. Vi provar med lite småplock till

Stämningen i provningarna kommer att bli hög och det finns möjlighet att ställa frågor under tiden. Provningar hålls av vår sommelier här på hotell Zinkensdamm. Och provning vara ca en timme. Minimum 6pers och max 16p

För anmälan vänligen mejla till vår sommelier karljohan@zinkensdamm.com

Brunch

Varje lördag och söndag serveras vår brunchmeny mellan klockan 12 och 16

Brunchen startar igen 31/1.

Varmt välkomna!

 

 

After Work

På fredagar mellan 16 – 18 är det After Work i vår bar.

Vi bjuder på tilltugg och har generösa priser i baren.

Välkommen in efter en hård arbetsvecka!

 

 

Stockholmspaket

Det perfekta paketet för dig som vill spendera två härliga dagar i Stockholm med att upptäcka allt vad huvudstaden kan erbjuda.

Hos oss på Hotell Zinkensdamm kan du koppla av även i storstadsstressen. Hotellet är centralt beläget men ligger i en rofylld och avskild miljö, med Söders största park Tantolunden som närmsta granne.

Med Stockholmskortet kan man nyttja fria resor med lokaltrafiken samt välja mellan 80 olika attraktioner i Stockholm såsom Skansen, Moderna Museet eller varför inte slottet?

Tillbaka på hotellet kan man passa på att värma sig i vår bastu eller äta och dricka gott i vår restaurang Zinkadus Bar & Café.

Pris 1950 kr/person i twin/dubbelrum

Pris 2750 kr/person i enkelrum

I paketet ingår två övernattningar i enkel/dubbelrum, Stockholmskortet som ger gratis inträden till flertalet av Stockholms museer samt attraktioner, guidebok, bastubad samt frukostbuffé. Paketet gäller med ankomst fredag eller lördag. Ring 08-6168110 för bokning – Varmt välkomna!