Nyårsupé

Välkommen att fira in 2015 i Stockholm!!

Vår restaurang serverar följande nyårsmeny:

 

Glöm inte att boka bord. Ring oss på 08-616 81 10 alternativt maila till mail@zinkensdamm.com.

Vill du bo kvar över natten går det alldeles utmärkt. Bokar ni supén får ni bo kvar i ett dubbelrum på hotellet för 695 kr/rum inkl. frukost.

Varmt välkomna!!

 

Vinprovning

VINPROVNING PÅ HOTELL ZINKENSDAMM


ITALIEN torsdagen 23/10 kl. 18.30 375 kr

Vi provar oss från norra Italien, med sina strama och eleganta smaker, till vin från Kampanien med dess vulkaniska jordmån. Vi provar 4 st viner med passande  småplock till.

 KLASSISK VINPROVNING torsdagen 13/11 kl. 18.30 375 kr

Vi provar 4 klassiska viner. Vi går igenom vad som är typiskt för dessa druvsorter i olika distrikt och länder. Vi går även igenom passande tilltugg.

CHAMPAGNE OCH MOUSSERANDE torsdagen 20/11 kl. 18.30 450 kr

Vi provar och lär oss skillnaden mellan Champagne, Cava och Prosecco. Vi går igenom olika områden och lär oss vad som passar till dessa drycker. Småplock serveras.

Stämningen i provningarna är hög och det finns möjlighet att ställa frågor under tiden. Provningar hålls av vår sommelier här på Hotell Zinkensdamm och varar ca en timme. Minimum 8 pers och max 16 pers

BOKA GENOM  koket@zinkensdamm.com eller ring 08-616 81 00

Brunch

Varje lördag och söndag serveras vår brunchmeny mellan klockan 12 och 16

Varmt välkomna!

 

 

After Work

På fredagar mellan 16 – 19 är det After Work i vår bar.

Vi bjuder på tilltugg och har generösa priser i baren.

Välkommen in efter en hård arbetsvecka!

 

 

Stockholmspaket

Det perfekta paketet för dig som vill spendera två härliga dagar i Stockholm med att upptäcka allt vad huvudstaden kan erbjuda.

Hos oss på Hotell Zinkensdamm kan du koppla av även i storstadsstressen. Hotellet är centralt beläget men ligger i en rofylld och avskild miljö, med Söders största park Tantolunden som närmsta granne.

Med Stockholmskortet kan man nyttja fria resor med lokaltrafiken samt välja mellan 80 olika attraktioner i Stockholm såsom Skansen, Moderna Museet eller varför inte slottet?

Tillbaka på hotellet kan man passa på att värma sig i vår bastu eller äta och dricka gott i vår restaurang Zinkadus Bar & Café.

Pris 1950 kr/person i twin/dubbelrum

Pris 2750 kr/person i enkelrum

I paketet ingår två övernattningar i enkel/dubbelrum, Stockholmskortet som ger gratis inträden till flertalet av Stockholms museer samt attraktioner, guidebok, bastubad samt frukostbuffé. Paketet gäller med ankomst fredag eller lördag. Ring 08-6168110 för bokning – Varmt välkomna!