Övriga nöjen

Teatrar
Boulevardteatern Det är roligt att gå på Boulevardteatern. Det betyder inte att det bara spelas komedi här, men humorn finns i allmänhet närvarande i de flesta produktioner och kärleken till teatern som konstform lyser igenom.

Södra Teatern En av stans mest aktivitetsfyllda scener. I väggarna sitter 150 år av nöjeshistoria!

Orionteatern Vill du ha en annorlunda scenupplevelse? Då är Orionteatern platsen för dig. Salongen har inga golvfasta stolar och man brukar spela många alternativa typer av scenkonst här.

Göta Lejon Göta Lejon som öppnade redan 1928 har på senare år verkat som musikalscen. Lokalen är komplett med bar och kan ta 1120 sittande personer.

Folkoperan Folkoperan är ett litet operahus för alla, som har blivit känd för begreppet opera i närbild då de spelar nära publiken i en liten salong utan ett orkesterdike mellan publiken och scenen. En verklig upplevelse!

Biografer
Filmstaden Söder (SF) Filmstaden Söders tio salonger har några av världens bästa ljudsystem. Biografen har totalt 1108 platser.

Biograf Victoria (SF) Här kan man vanligtvis hitta lite mindre, smala filmer och en del utländska filmer. Biografen har 7 salonger med totalt 567 stolar.

Bio Rio Biografteatern Rio är en nygammal kulturarena i Hornstull med bland annat filmcafé, liveoperor, kvalitetsfilm, 3D-bio och filmklubbar.

Sök lediga rum nu
Boka rum
HotellVandrarhemSök lediga rum