Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för alla de personuppgifter som behandlas av Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem.

I samband med att en gäst beställer eller nyttjar en tjänst som Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem tillhandahåller samlar vi in vissa personuppgifter om gästen. Det kan vara namn, adress, telefonnummer, e-postadress och andra kontaktuppgifter.
Vi kan även komma att registrera uppgifter om våra gästers önskemål (till exempel vilken typ av rum som önskas eller liknande).

Detta gör vi för att administrera och tillhandahålla tjänsterna vi erbjuder, samt ha möjlighet att kontakta gästen före, under och efter vistelsen. Personuppgifterna används också för att förenkla framtida bokningar av tjänster.

Om en gäst önskar få information om vilka personuppgifter som behandlas om denne kan det begäras skriftligen av Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem på mail@zinkensdamm.com.

Gäster kan när som helst återkalla sitt samtycke till ytterligare behandling (ej retroaktivt) av gästers personuppgifter genom att kontakta Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem på mail@zinkensdamm.com, varpå vi kommer att förhindra sådan information från att fortsätta behandlas.

Genom att en gäst godkänner vår integritetspolicy samtycker gästen till att Zinkensdamm Hotell & Vandrarhem samlar in och behandlar personuppgifter i enlighet med vad som framgår av dessa villkor.

Personuppgiftsansvarig är Hotell Zinkensdamm AB (org. nr. 556186-4801),
Zinkens väg 20, 117 41 Stockholm, Tel: 08-616 81 00, E-post: mail@zinkensdamm.com.

 

Hotell Zinkensdamm AB använder kamerabevakning för er och vår säkerhet.

Ansvarig för material är Frida Askholt.

Tel: 086168110

Meny
Kontakt 08-616 81 10 mail@zinkensdamm.com