Grupp med männsikor

Varva möten med roliga aktiviteter

Ibland kan det behövas en paus från konferensrummet för att behålla fokus eller vara riktigt kreativ. Varför inte utöka bensträckaren till ett äventyr i sig? Vi erbjuder ett antal roliga eller rofyllda aktiviteter i samband med konferensbokningar. Se ett urval nedan.

 

Självklart ordnar vi även gärna aktiviteter utifrån era specifika önskemål – hör av er till oss så syr vi ihop ett paket som passar just era behov! konferens@zinkensdamm.com

Klubba med golfboll

Minigolf på Tantogården

Utmana kollegorna på en VM-meriterad minigolfbana, på 5 minuters promenad från oss. Är ni ett större sällskap kan vi boka av hela banan och boka instruktör. Om ni vill ordnar vi med picknickkorgar med snacks och god dryck.

Vinglas

Vinprovning

Kittla smaklökarna med intressanta viner och olika småplock. Vår erfarna sommelier guidar er genom spännande viner, var de kommer ifrån och hur de tillverkas. Välkomna att inspireras!

Kolonilotter i tanto

Upptäck Tantolundens fantastiska koloniområde

Koloniområdet runt Zinkensdamm bjuder på blomsterprakt, hemlighetsfulla stigar mellan lummiga trädgårdar och fågelsång. Ta en skön guidad promenad och låt er inspireras av de många härliga kolonilotterna och lär samtidigt en del av kolonilottens historia. (Obs max 25 pers åt gången)

Meny
Kontakt 08-616 81 10 mail@zinkensdamm.com