Grupp med männsikor

En avkopplande aktivitet eller fartfylld teambuilding?

Ibland kan man behöva en paus i konferensen för att kunna vara riktigt kreativ. Vi erbjuder ett antal aktiviteter i samband med konferensbokningar. se ett urval nedan. Självklart ordnar vi aktiviteter enligt era speciella önskemål också – hör av er till oss så syr vi ihop er perfekta konferens! konferens@zinkensdamm.com

Klubba med golfboll

Minigolf på Tantogården

Utmana kollegorna på en VM-meriterad minigolfbana, på 5 minuters promenad från oss. Är ni ett större sällskap kan vi boka av hela banan och boka instruktör. Om ni vill ordnar vi med picknickkorgar med snacks och god dryck.

Vinglas

Vinprovning

Kittla smaklökarna med intressanta viner och olika småplock. Vår erfarna sommelier guidar er genom spännande viner, var de kommer ifrån och hur de tillverkas. Välkomna att inspireras!

Kolonilotter i tanto

Upptäck Tantolundens fantastiska koloniområde

Koloniområdet runt Zinkensdamm bjuder på blomsterprakt, hemlighetsfulla stigar mellan lummiga trädgårdar och fågelsång. Ta en skön promenad med en av eldsjälarna i Tantolundens koloniträdgårdsförening och låt er inspireras av de många härliga kolonilotterna och lär samtidigt en del av kolonilottens historia.

Meny
Kontakt 08-616 81 10 mail@zinkensdamm.com